Una manera de viure, per Esteban Vergés

Cercleaventura és fruit d'una PASSIÓ

Des de molt jove l’esport a la natura va ser la meva passió. Combinat amb els meus estudis, vaig descobrir els encants, la força i bellesa de les muntanyes, de la mar i els rius, convertint-se en el meu estil de vida i professió.

Vaig ascendir la major part dels tres mils del Pirineu i els quatre mils dels Alps. Vaig viatjar a Groenlàndia i vaig ascendir 9 cims verges. A l’Himàlaia, vaig descendir amb esquís des del Campament II del Manaslú. Vaig competir en esquí artístic, destacant en les proves de sots guanyant un campionat d’Espanya i diverses medalles.

Vaig córrer raids d’esquí de muntanya per tot el Pirineu i els Alps en un dels millors equips d’Europa. Vaig crear i formar part d’un equip líder durant vuit anys en competicions d’esports d’aventura.

Vaig navegar en windsurf fent travessies com Barcelona-Estartit, Barcelona-Niça (1.000 km en 21 dies) batent a la meva època, el rècord del món de permanència en alta mar navegant de Barcelona a Eivissa.

Vaig batre el rècord del món de benji saltant amb catorze persones alhora. Vaig participar també en el rècord mundial d’altura d’un 4 × 4 en el volcà més alt del planeta.

Sóc director d’escola d’esquí, muntanya i centres en el medi natural, guia d’alta muntanya i professor d’esquí.

Cercleaventura va néixer per canalitzar tota aquesta experiència, i sobretot per desenvolupar la meva passió per l’esquí i el freeride. Actualment oferim activitats de muntanya, mar i neu.

Els meus fills han seguit els meus passos en l’esport de natura. Abans d’incorporar-se Cercleaventura, van formar part de l’equip nacional de surf de neu com a esportistes d’elit, competint a la Copa del món i participant en les Olimpíades d’hivern.

L’aventura és la nostra forma de vida i per això us convidem a compartir-la amb nosaltres.

Els nostres OBJECTIUS, La NOSTRA IL·LUSIÓ

Oferim als nostres clients, siguin particulars, grups escolars, col·lectius o empreses, experiències d’oci esportiu a la natura de qualitat durant tot l’any, sigui a la muntanya, el mar o la neu.

Pels que formem l’equip de Cercleaventura aquesta és la nostra raó i la nostra manera de treballar, fent el que més ens agrada i ens apassiona.

Marc legal i Recursos

Cercleaventura és una societat limitada, registrada al Consell d’Esports Català amb el núm. C-42; disposa d’assegurança de RC i accidents completa, i compleix amb els requisits legalment exigibles.

L’equip humà permanent de Cercleaventura està format pel director general, diversos directors tècnics que coordinen les diferents àrees i un extens equip de tècnics, professors i instructors titulats. A tot això se suma el suport dels departaments administratiu i comercial.

A totes les activitats que organitzem disposem d’equips propis, homologats i periòdicament revisats, a més de les infraestructures de vehicles i locals a cada un dels centres de treball.

Cercleaventura disposa des de l’any 2017 el distintiu Biosphere, que ens acredita com a empresa compromesa amb el desenvolupament de les nostres activitats de manera sostenible amb el medi ambient.

L’aventura és la meva forma de vida i m’agrada compartir-la. Gaudeix-la amb el meu Equip.

Esteban Vergés Brotons