Patí a Vela

També conegut com patí a vela, és una classe monotip d’embarcació de vela lleugera d’un sol tripulant. Caracteritzada per ser un catamarà d’una sola vela de tipus marconi sense botavara i la peculiaritat de no tenir timó ni orsa. El govern de l’embarcació es realitza amb el moviment i repartiment del pes del propi patró al llarg i ample de la coberta del vaixell i amb l’escota, que mana la vela.

Està especialment dissenyat per a encallar a la platja al no tenir orsa ni timó. A la nostra escola de patí català podràs aprendre tot el necessari per gaudir del mar i el vent. Ensenyament teòric i pràctic explicant tots els passos. Aprendràs a muntar l’equip, entendre els diferents vents i posteriorment a navegar. Ensenyament dinàmic.

Ensenyem a:

  • Navegar, entendre el mar (els seus corrents, els vents, etc …)
  • Estimar i respectar l’entorn que ens envolta i la seva naturalesa, entendre la cultura, la història, la filosofia i les regles del patí català, perquè els nostres alumnes respectin a la resta dels navegants.
  • Totes les regles de seguretat, per gaudir des del principi a límit, però amb total confiança
  • Entendre el mar en tota la seva dimensió i complexitat, per poder navegar amb garanties, estiraments, escalfaments i respiració abans d’entrar a l’aigua.

PREUS

Característiques

Edatsa partir de 10 anys
LlocsNàutic Premià
DuradaDes d'1 hora
NivellsIniciació