Casal Setmana Santa

Com cada Setmana Santa, des de la nostra Escola de Mar i Vela, ubicada a la mateixa platja i que es troba al Nàutic Premià (Premià de Mar), us proposem uns dies d’immersió en els esports de vela i de mar per a nens i nenes.

De la mà dels nostres instructors, donem l’oportunitat de realitzar tot tipus d’activitats com bodyboard, skimboard, snorkel, surf, paddle surf, caiac, windsurf, raquero, optimist i Hobbie Cat. A més impartim tallers de seguretat i supervivència, medi natural, de coneixements marins i altres jocs de platja.

Edats: de 6 a 15 anys.

Dates: del 29 de març a l’1 d’abril | del 2 al 5 d’abril

Inclòs: Instal·lacions, instructors, embarcacions, materials de seguretat i assegurança.

Objectius: Conscients que els nens i nenes es troben en un període important de la seva formació, ens esforcem a enfortir els valors fonamentals, amb un accent molt especial en la responsabilitat, el treball en equip, la companyonia, i per descomptat el respecte als altres i a la natura. Això constitueix un senyal d’identitat de les nostres activitats.

Formulem un programa d’activitats que engloba tots els detalls tant tècnics com de seguretat i cura de cadascuna de les activitats, practicant-les a fons segons nivells i edats.

Els nostres instructors són titulats, tenen experiència i amb formació interna de la pròpia empresa. Tots els materials estan homologats i seguim un estricte control de qualitat i seguretat en el seu manteniment.

Ens avalen més de 30 anys dedicats a l’ensenyament i pràctica d’esports en el medi natural.

Característiques

Edatsa partir de 6 anys
LlocsNàutic Premià
Duradaa partir de 4 hores

Contacta amb nosaltres per inscriure’t

Opcions de matí, tarda o dia complet.