Les activitats esportives, d'oci i formació del teu col·legi, amb nosaltres

Vols que et vinguem a veure?

Vols veure el nostre Dossier?

Si ho desitges, pots descarregar-te el dossier complet i mirar-lo amb detall. Qualsevol dubte que tinguis, te'l resoldrem encantats.

SETMANES BLANQUES

Una setmana blanca és una experiència enriquidora. Una oportunitat per als nois i noies de conviure en un entorn de muntanya i d’entrar en contacte amb els esports d’hivern. Els professors de Cercleaventura són professionals titulats i especialitzats en la iniciació i el perfeccionament dels esports d’hivern, però sens dubte són capaços de generar el clima ideal perquè els dies a la neu quedin en la memòria com un record excepcional.

Us proposem passar de 2 a 5 dies allotjats en còmodes hotels situats estratègicament tant per practicar els esports d’hivern com per dur a terme tot tipus d’activitats d’oci a La Cerdanya.

SETMANES BLAVES

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, entrem a la temporada de setmanes blaves a l’Escola de Vela i Mar de Premià de Mar i Malgrat de Mar, amb tota mena d’activitats nàutiques i de vela.

Tots dos són espais tranquils, segurs i molt còmodes, a on les activitats estan supervisades en tot moment pel nostre equip d’instructors.

Uns dies per entendre i practicar els fonaments dels esports nàutics i de vela, i gaudir de l’aigua, el sol, el vent i la sorra en plena natura.

SETMANES VERDES d'AVENTURA

Us proposem uns dies intensos i plens d’activitats reservades per a vosaltres. Superar vies ferrades, progressar amb seguretat per la muntanya, aprendre les normes bàsiques de l’escalada, baixar un barranc i entendre les tècniques de seguretat i supervivència.

Tot un seguit de reptes al vostre abast que gaudireu al màxim en un entorn de muntanya i aventura, ja sigui a la nostra seu d’Espai Actiu Vallcebre o a La Cerdanya, amb magnífiques zones de muntanya, amb rius i llacs.

El complementarem amb activitats tranquil·les d’observació de la naturalesa i cohesió, Perquè en la vida no tot és adrenalina!

Catàleg Mar de CERCLE AVENTURA SL

Catàleg Muntanya de CERCLE AVENTURA SL

Catàleg Hivern de CERCLE AVENTURA SL